La Différence. Het 'verschil' in het hart van de Vlaamse Ardennen.
Achter de bescheiden gevel gaat een sfeervol art-deco restaurant schuil, geïnspireerd door de Parijse bistromode. Onder een majestueuze koepel van glas en lood kan je culinair genieten van een no-nonsense keuken tegen verteerbare prijzen bij sfeervolle loungemuziek.
De kaart is opgebouwd uit klassiekers uit de Belgische keuken alsook wereldgerechten met een eigen touch. Maandelijks wordt er ook geflirt met smaakvolle en inventieve suggesties. De smaak van het basisproduct blijft primeren en wordt enkel gewerkt met dagverse seizoengebonden ingrediënten.
Het gevarieerde repertoire op de wijnkaart bevat pareltjes uit de hele wereld.
Chef Ward Messiaen leerde het vak in diverse grote huizen: hij voltooide zijn opleiding in ‘96 in hotelschool ter Duinen waarna hij in de leer ging bij de beste chefs van dat moment: 't Convent, 't Oud Konijntje, Alta Ripa en Alain Ducasse (Frankrijk). Zo timmerde hij langzaam verder aan de weg naar zijn eigen restaurant La Différence.
La Différence, een vaste waarde op culinair gebied...
Suggesties van de maand
- Crunchy witte pens - € 13
- Hutsepot met worst - € 24.5
- Witloof gevuld met gehakt, puree & bruine leffesaus - € 24.5